Analyzátor spalin EUROLYZER® S1

EUROLYZER® S1 je určen pro měření na olejových, plynových a peletových systémech a pokrývá tak všechny úkoly každodenního měření HVAC - rychlé a snadné připojení Bluetooth® s více než 35 senzorovými moduly a sadami z osvědčeného systému CAPBs® od AFRISO

Analyzátor spalin EUROLYZER® S1 - AFRISO.CZ

Publikováno: 30. 6. 2023

Kategorie: Aktuálně

EUROLYZER® S1

Všestranný stroj má robustní a kompaktní pouzdro. První, čeho si uživatelé všimnou, je velký, plnohodnotný dotykový displej:

  • Kombinuje optimální čitelnost s jednoduchým ovládáním a přehlednou navigací v menu.
  • Díky pancéřovému sklu odolnému proti poškrábání je dotykový displej trvale chráněn a je vhodný pro náročné aplikační podmínky v každodenním HVAC.

Působivý je také převratný „koncept duálního režimu“, který uživateli nabízí vysokou míru flexibility:

  • Ovládání je intuitivní prostřednictvím dotykové funkce displeje – extrémně citlivé i při použití pracovních rukavic – nebo volitelně pomocí rolovacího kolečka.

Pro všechny testovací úkoly v každodenním HVAC

EUROLYZER® S1 je určen pro měření na olejových, plynových a peletových systémech a pokrývá tak všechny úkoly každodenního měření HVAC - rychlé a snadné připojení Bluetooth® s více než 35 senzorovými moduly a sadami z osvědčeného systému CAPBs® od AFRISO. Bezpečně, spolehlivě a intuitivně lze provádět běžné analýzy spalin a měření testovaná TÜV podle 1. a 44. BlmSchV, stejně jako zkoušky těsnosti na plynovodech a kontrolu připojení/průtokového tlaku a tlakové ztráty. Robustní senzor oxidu uhelnatého (CO) zařízení má rozsah měření až 10 000 ppm a je odolný vůči špičkám CO. Výrazný modrý kroužek LED na zařízení poskytuje vizuální zpětnou vazbu v programu měření.

Dokumentace vyhovující standardům prostřednictvím aplikace

Monitorovací úkoly v oboru HVAC zahrnují nejen proces měření, ale především následnou normou vyhovující dokumentaci. EUROLYZER® S1 ve spojení s bezplatnou aplikací EuroSoft® connect zajišťuje časově úsporné, profesionální procesy a poskytuje tak dlouhodobou podporu specializovaným firmám při jejich digitalizaci. Časově úsporný přenos dat, například přes Bluetooth® nebo QR kód, umožňuje rychle a snadno vytvářet profesionální protokoly PDF – včetně firemního loga, fotografií, poznámek a podpisu. Společnosti specializované na HVAC tak těží z efektivnějších procesů a významných úspor času.

Digitalizace pro obchod HVAC

Měřte intuitivně a uživatelsky přívětivě, dokumentujte rychle a profesionálně:

  • s měřicím zařízením EUROLYZER® S1
  • různými moduly senzorů
  • aplikací EuroSoft® connect

Nabídka dostupných variant pro EUROLYZER S1

Videa produktů

 

Více informací naleznete na tomto odkazu.